Granaatõuna „juustukook“

Mandlipõhi:

220g mandleid

2 spl mandlikreemi

2 spl kuivatatud datleid

¼ tl vaniljet

1/8 tl soola

Pane blenderisse mandlid, sool, vanilje, datlid ja mandlikreem. Blenderda. Vahepeal tuleb segu spaatliga segada. Korda, kuni mandlid on kenasti purunenud ja segu on ühtlane.

 

Määri lahtikäiv koogivorm kokku kookosrasvaga, suru segu vormi.

 

Granaatõunatäidis:

330g leotatud india pähkleid

450 ml granaatõunamahla

50ml sidrunimahla

200g agaavisiirupit

1tl vaniljet

¼ tl soola

20g želatiini

165g kookosrasva

granaatõunaseemneid

 

Pane blenderisse kõik koostisosad peale kookosrasva, granaatõunamahla ja želatiini.  Blenderda kuni segu on ühtlane ja kreemjas. Soojenda granaatõunamahl, lisa želatiin. Pane segu koos sulatatud kookosrasvaga blenderisse ülejäänud segu juurde.

Jätka blenderdamist kuni segu on ühtlane. Lõpus lisa segu sisse granaatõunaseemneid.

 

Vala kate ettevalmistatud segule. Pane külmikusse 1-2 tunniks kuni juustukook on puutumiskindel. Kaunista granaatõunaseemnetega ja serveeri.

Top