Mahlased punapeedi-brownie´d

Punapeedi-brownied500g toorest või 400g keedetud peeti

100 võid või kookosrasva

250g tumedat šokolaadi (vähemalt 70% kakaosisaldusega)

1tl vanillsuhkrut või vanilliekstrakti

250g Demerara suhkrut

2 muna

1 banaan

100g täisterajahu

25g kakaopulbrit

Peotäis peenestatud sarapuupähkleid

Puhasta ja keeda peedid. Kuumuta ahi 200 kraadini. Määri neljakandiline vorm kookosrasvaga. Haki tükelda šokolaad ja või või kookosrasv. Pane koos keedetud peedi tükkidega köögikombaini, lisa vanillsuhkur. Püreesta. Vahusta suhkur ja munad. Koori banaan ja purusta kahvli või saumiksriga. Sega kokku munavaht, peedimass ja banaan. Lisa jahu, kakao ja pähklid ning sega õrnalt läbi.

Vala tainas vormi ja küpseta 25 minutit. Jahuta ja lõika tükkideks. Head isu!

Top