Gluteeni- ja piimavabade leibade ning pirukate küpsetamine

Milliseid leibasid ja pirukaid võib süüa inimene, kes ei saa tarbida piima- ja gluteeni sisaldavaid toite? Kuidas valmistada ise gluteeni- ja piimavabasid soolaseid küpsetisi?

Seekordsel toitumiskoolitusel, 7. jaanuaril kell 18 kuuleme, kuidas on võimalik valmistada soolaseid küpsetisi ilma gluteeni ja piimata.

Valmistame ja proovime neid ka koos. Lisaks saad kaasa maitsvad ja tervislikud retseptid.

 

Järgmised teemad samas sarjas:

4.02.12  Millised on gluteeni- ja/või piimavabad magustoidud ja küpsetised

25.02.12 Gluteeni- ja piimavabade suppide ja putrude valmistamine

 

Toimumise koht: Tartu Loomemajanduskeskuses, Kalevi 17, Parem Elu Koolitused ruumides (sisse pääseb kõige pargipoolsemast uksest)

Kellaaeg: 18.00-20.00

Koolitajad:

Triin Muiste, toitumisnõustaja ja –koolitaja

Eeva Relli-Meldre, toitumisnõustaja

Hind: Ühe korra maksumus on 18 EUR.

Registreeru nüüd:

Nimi:

E mail:

Telefon:

Lisateave:

Please leave this field empty.

Top