Teadliku toitumise teel – head ja halvad rasvad toidus

Pikka aega on arvatud, et rasvad ei ole tervislikud, sest liigne rasv tekitab paljusid haigusi. Siiski räägitakse viimasel ajal juba ka sellest, et rasvadel on tervistav toime. Mida uskuda?

26. veebruaril kell 18  toimuval toitumiskoolitusel “Head ja halvad rasvad toidus” saame vastused küsimustele:

  • Kui palju siis ikkagi tohib toitudes rasva olla?
  • Millised on head ja millised on halvad rasvad?
  • Kuidas toitudes häid rasvu kasutada?

Samuti valmistame koos tervisliku õhtusöögi.

 

Järgmised koolitused samas sarjas:

  • 5.03.13 Mida tasub teada valkude kohta?
  • 12.03.13 Erinevad tervislikud toiduvalmistamise viisid
  • 19.03.13 Kuidas on seotud toit ja emotsioonid? – kaasatud on Merike Kütt – kogemuskoolitaja ja litsentseeritud Louise L. Hay õpetuste treener-koolitaja
  • 26.03.13Trenn ja toitumine
  • 02.04.13 Mida tähendab varjatud toidutalumatus? Mis vahe on toiduallergial ja -talumatusel?
  • 09.04.13 Joogid, toidulisandid
  • 16.04.13 Kuidas tervislikult magusanälga kustutada? Millised on rafineeritud suhkru alternatiivid?

Kursustel saadav info on lihtne ja selge ning koheselt rakendatav. Igal kohtumisel valmistame koos süüa ning saab kaasa loengumaterjali (tugineb Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsiooni materjalidele) ning nädala menüü.

NB! Kursus sobib ka kaalu langetajatele.

Hind: 15.-eurot

Toimumiskoht: Tartu Loomemajanduskeskus, Kalevi 17, Parem Elu Koolitused ruumides (sisse pääseb kõige pargipoolsemast uksest)

Koolitaja:  Triin Muiste – toitumisnõustaja ja -koolitaja

 

 

Registreeru nüüd:

Nimi:

E mail:

Telefon:

Lisateave:

Please leave this field empty.

Top