Põnevad kaunviljaroad

Kokkamiskool on ürituste seeria, kus kohtume iga kuu, et õppida köögis valmistama midagi uut ja maitsvat. Seekord valmistame midagi tõeliselt põnevat kaunviljadest!

Tunned, et rannahooaeg on kiirelt lähenemas? Soovid enne suve pakkuda oma kehale midagi kergemat?

Talv on märkamatult mööda läinud ja nüüd on aeg süüa veidi kergemat toitu, et anda organismile puhkust. Seekordses kaunviljatoitude kokkamiskoolis tutvume tervete inimeste lihaga – kaunviljadega. Teatavasti on kaunviljad heaks kiudainete, liitsüsivesikute, B-grupi vitamiinide ja taimse valgu allikaks. Kaunviljad annavad energiat ja kindlustavad talvisel ajal meeldiva täiskõhutunde, seejuures meie organismi kurnamata. Läätsed, oad ja herned on ka  heaks taimse raua ja  kaltsiumi allikaks.

Kokkamiskoolis:
– teeme ja sööme ühekoos:
*mõnusa aedviljasalati ubadega
*kosutava kõrvitsa-läätsesupi
*kerge tofukoogi
tutvustame läätsede, ubade, herneste ja soja tervislikke omadusi
– anname kaasa põnevaid retsepte kodus katsetamiseks.

Kokkamiskooli viib läbi toitumisnõustaja Laura Paju.

Kus?

Tartus, Kalevi 108, I korrus, Tervisekooli ruumides.

Millal?

Kolmapäeval, 16. aprillil kell 18.00-20.00.

Osalustasu?

Kokkamiskooli osalustasu on 16 eurot.
Tulles koos sõbraga on hind kahepeale 26 eurot.

Registreeru Kokkamiskooli täites allolev registreerimisvorm.
Registreerimine lõppeb päev enne koolitust, 15. aprillil.
Arvestades ruumi suurusega on kohtade arv piiratud!

Registreeru nüüd:

Nimi:

E mail:

Telefon:

Lisateave:

Please leave this field empty.

Top