Teadliku toitumise teel – Mida tasub teada valkude kohta?

Igapäevase koguse toiduvalkude saamine toiduga on väga vajalik, sest valgud on asendamatud toitained. Meie organismis pikaajalised valguvarud puuduvad. Samas, mis võib juhtuda, kui valku liiga palju tarbida?

5. märtsil kell 18  toimuval toitumiskoolitusel ” Mida tasub teada valkude kohta” otsime vastuseid küsimustele:

  • Milline on organismi päevane valguvajadus?
  • Mis juhtub organismiga valgu liigtarbimisel?
  • Kui tähtsad on asendamatud aminohapped ja kuidas me need toidust kätte saame?
  • Mis on olulisem – taimne või loomne valk?

Koolitusel valmistame koos tervisliku õhtusöögi.

Järgmised koolitused samas sarjas:

  • 12.03.13 Madala glükeemilise koormusega toit – kas tõesti ainult kaalulangetajatele? Toiduvaliku põhimõtted, tervislikud toiduvalmistamise viisid
  • 19.03.13 Kuidas on seotud toit ja emotsioonid? – kaasatud on Merike Kütt – kogemuskoolitaja ja litsentseeritud Louise L. Hay õpetuste treener-koolitaja
  • 26.03.13 Trenn ja toitumine.
  • 02.04.13 Kuidas tervislikult magusanälga kustutada? Millised on rafineeritud suhkru alternatiivid?
  • 09.04.13  Mida tähendab varjatud toidutalumatus? Mis vahe on toiduallergial ja -talumatusel?
  • 16.04.13 Joogid, toidulisandid

Kursustel saadav info on lihtne ja selge ning koheselt rakendatav. Igal kohtumisel valmistame koos süüa ning saab kaasa loengumaterjali (tugineb Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsiooni materjalidele) ning nädala menüü.

NB! Kursus sobib ka kaalu langetajatele.

Hind: 15 eur

Toimumiskoht: Tartu Loomemajanduskeskus, Kalevi 17, Parem Elu Koolitused ruumides (sisse pääseb kõige pargipoolsemast uksest)

Koolitaja:  Triin Muiste – toitumisnõustaja ja -koolitaja

Registreeru nüüd:

Nimi:

E mail:

Telefon:

Lisateave:

Please leave this field empty.

 

  • Madala glükeemilise koormusega toit – kas tõesti ainult kaalulangetajatele? Toiduvaliku põhimõtted.

 

Top