Teadliku toitumise teel – Kuidas on seotud toit ja emotsioonid?

Mitte keegi ei soovi olla kurb, vihane või üksildane, seepärast otsime sageli võimalusi, kuidas neid tundeid peita. Üsna tihti on ka toit (eriti just magus) see, mida sellistel puhkudel kasutame, et oma tundeid maha suruda.

Kust see tulnud on ja kuidas see meid mõjutada võib?

19. märtsil kell 18  toimuval toitumiskoolitusel “Kuidas on seotud toit ja emotsioonid?” otsime vastuseid küsimustele:

  • Kust saavad alguse meie toitumisharjumused?
  • Mida tähendab emotsionaalne söömine ja kuidas sellest vabaneda?
  • Mis on see miski, mis sirutab me käe toidu järele?
  • Kuidas iseenda ja oma kehaga rahu sõlmida?

Koolitusel valmistame koos tervisliku õhtusöögi.

Järgmised koolitused samas sarjas:

  • 26.03.13 Trenn ja toitumine
  • 02.04.13 Kuidas tervislikult magusanälga kustutada? Millised on rafineeritud suhkru alternatiivid?
  • 09.04.13  Mida tähendab varjatud toidutalumatus? Mis vahe on toiduallergial ja -talumatusel?
  • 16.04.13 Joogid, toidulisandid

Kursustel saadav info on lihtne ja selge ning koheselt rakendatav. Igal kohtumisel valmistame koos süüa ning saab kaasa loengumaterjali (tugineb Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsiooni materjalidele) ning nädala menüü.

NB! Kursus sobib ka kaalu langetajatele.

Toimumiskoht: Tartu Loomemajanduskeskus, Kalevi 17, Parem Elu Koolitused ruumides (sisse pääseb kõige pargipoolsemast uksest)

Koolitajad:  Triin Muiste – toitumisnõustaja ja -koolitaja

Merike Kütt – kogemuskoolitaja ja litsentseeritud Louise L. Hay õpetuste treener-koolitaja

Registreeru nüüd:

Nimi:

E mail:

Telefon:

Lisateave:

Please leave this field empty.

Top