Teadliku toitumise teel – Veresuhkrut tasakaalustav toitumine

Meie keha peakütuseks on süsivesikud. Need on meile ääretult vajalikud, kuid „valede“ süsivesikute pidev ületarbimine võib viia nii kehakaalu tõusuni kui ka raskete haigusteni. Millised on õiged toiduvaliku põhimõtted?

12. märtsil kell 18  toimuval toitumiskoolitusel “Veresuhkrut tasakaalustav toitumine” otsime vastuseid küsimustele:

  • Mida tähendavad glükeemiline indeks GI ja glükeemiline koormus GK?
  • Miks on tähtis tarbida rafineerimata süsivesikuid?
  • Mida on oluline teada suhkru tarbimise kohta?
  • Kuidas glükeemilise koormuse jälgimise abil saab langetada kehakaalu ja tasakaalustada veresuhkrut?
  • Millistel juhtudel on veel oluline kasutada veresuhkrut tasakaalustavat toitumist?
  • Millised on tervislikud toiduvalmistamise viisid?

Koolitusel valmistame koos tervisliku õhtusöögi.

Järgmised koolitused samas sarjas:

  • 19.03.13 Kuidas on seotud toit ja emotsioonid? – kaasatud on Merike Kütt – kogemuskoolitaja ja litsentseeritud Louise L. Hay õpetuste treener-koolitaja
  • 26.03.13 Trenn ja toitumine.
  • 02.04.13 Kuidas tervislikult magusanälga kustutada? Millised on rafineeritud suhkru alternatiivid?
  • 09.04.13  Mida tähendab varjatud toidutalumatus? Mis vahe on toiduallergial ja -talumatusel?
  • 16.04.13 Joogid, toidulisandid

Kursustel saadav info on lihtne ja selge ning koheselt rakendatav. Igal kohtumisel valmistame koos süüa ning saab kaasa loengumaterjali (tugineb Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsiooni materjalidele) ning nädala menüü.

NB! Kursus sobib ka kaalu langetajatele.

Toimumiskoht: Tartu Loomemajanduskeskus, Kalevi 17, Parem Elu Koolitused ruumides (sisse pääseb kõige pargipoolsemast uksest)

Koolitaja:  Triin Muiste – toitumisnõustaja ja -koolitaja

Registreeru nüüd:

Nimi:

E mail:

Telefon:

Lisateave:

Please leave this field empty.

Top